Resultaten voor vandendriessche uitvaart

vandendriessche uitvaart
Rouwcentrum Collier Geraardsbergen.
Het is dan ook een geruststellende gedachte te weten dat, wanneer u afscheid neemt van uw dierbare, Rouwcentrum Collier vele zorgen van u kan overnemen. Zodra u ons verwittigd heeft, gaan wij voor u aan de slag en zorgen voor een complete service, van A tot Z.
zakelijk krediet nodig
Rouwcentrum Tieberghien.
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw dierbare moeder Agnes ze was een vroegere buurvrouw van ons in de Pastoor Bontestraat een aangename gebuur Wewensen jullie veel sterkte en steun toe. De Keerkes familie. Carnewal Jose Van de Keere Godelieve.
Tom Vandendriessche est décédée dansnospensees.be.
Onze oprechte deelneming met het overlijden van Tom., We kunnen niet aanwezig zijn op je uitvaart Tom wegens ons werk, maar onze gedachten zijn bij jou en je familie. Hopelijk heb je nu rust gevonden, we gaan je missen moat. Sterkte aan de familie. par Vandendriessche Raf en Daisy 26/06/2016.
Greta Vandendriessche - Uitvaartzorg Eveline Geldhof.
Weduwe van Daniel Deltomme 1984 Uitvaart op vrijdag 30 augustus 2019 om 11 uur in onze aula.Na de uitvaart volgt de plaatsing in het familiegraf op de begraafplaats te Dadizele. U kunt persoonlijk afscheid nemen van Greta in ons uitvaartcentrum t.e.m.
Condoleren - Veiller.
Afscheid nemen is niet loslaten., het is een andere manier van vasthouden. Crematorium Hofheide" Holsbeek Nieuwrode. De uitvaartplechtigheid heeft plaatsgevonden in intieme kring. Rouwbrief" target _blank" Rouwbrief Condoleren. vrijdag 3 juni 2022 om 11.30 uur. Rouwbrief" target _blank" Rouwbrief Condoleren. Crematorium Daelhof" Zemst.
Kerkelijke uitvaarten in parochie Oudenaarde Kerknet.
Mevrouw Nicole De Buysscher, weduwe van André Ghys. Zij is geboren te Oudenaarde op 24 maart 1936 en overleden te Oudenaarde op 21 september 2020. Uitvaartplechtigheid in familiekring in de Sint-Amanduskerk te Leupegem. Mevrouw Lucia Goossens, echtgenote van Pieter Santens.
Uitvaartverzorging Van den Driessche versterkt met een overname haar positie in de streek aanzienlijk - NUUS.
'Samen' met de nabestaanden wordt de uitvaart geregeld en dit volgens de wens van de overledene of de wensen van de familie of andere nabestaanden. De familie Van den Driessche kan terugkijken op een succesvol parcours. Het uitvaartbedrijf won al verscheidene awards, waaronder Unizo Business Award 2018.
STOCKMAN uitvaartzorg - begrafenisondernemer Kortrijk.
Indien u de wens koestert om uw eigen uitvaart volledig zelf in de hand te hebben, bieden wij u voor de volle 100 de mogelijkheid om dit via een vooraf besproken uitvaartregeling te realiseren. Wij zijn een professionele uitvaartbegeleider die met een professionele verzekeraar samenwerkt.
mei 2021 Neos Waregem.
Roger en Andrea Amez - Callens. Werner en Diana Vandendriessche - Tack. Met onze zeer gewaardeerde dank aan het volledige team van. DVC De Triangel leefgroep De Maretak. Rouwadres: Familie Maxim Amez, p/a uitvaartzorg Amez, Olmstraat 15 te 8790 Waregem.

Contacteer ons

+  kesteloot uitvaart
+  tieberghien uitvaart
+  uitvaart guilliams
+  uitvaart jorissen
+  uitvaart smeets
+  uitvaart vandemoortele
+  vandendriessche uitvaart
+  van parijs uitvaart
+  wat is een uitvaart
+  welkomstwoord uitvaart