Resultaten voor uitvaart sonja de wit

uitvaart sonja de wit
Dewit René - Wase Uitvaartplanner.
Ga naar vorige rouwbericht Keer terug naar de lijst Ga naar volgende rouwbericht. Hoboken 12 juli 1946 - Sint-Niklaas 1 juli 2018. Echtgenoot van Francisca Harvent. Uitvaart op donderdag 5 juli 2018 om 11.30 uur in het Crematorium Heimolen., Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas.
slotenmaker ponnet
De Wit Sonja, Mechelen.
Grafzerk Uitvaartartikelen Voorzorg uitvaart Wij verzorgen uw uitvaart. Sint-Amandsstraat 87 1853 Grimbergen 32 0 250-21424. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken. Soortgelijke bedrijven vinden. Crematorium in Boom. De Wit Sonja zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden.: Gemeenschap en regering in Mechelen.
Verwilt - Uitvaarten.
Wij helpen u graag verder met het verzorgen van een laatste groet, het vormgeven van het afscheid en de beslommeringen wat een overlijden met zich meebrengt. Uitvaarten Verwilt is reeds 5 generaties en meer dan 100 jaar een Huis van vertrouwen om u in deze moeilijke momenten bij te staan. Met onze vestigingen in Antwerpen, Putte en Wilrijk kunnen wij eenvoudig uitvaarten verzorgen in heel de provincie Antwerpen. In onze aula is het mogelijk om muziek te beluisteren en ook foto's' en video's' te projecteren. Je kan de plechtigheid volgen via live streaming, mits goedkeuring van de familie. Ook een opname van de plechtigheid behoort tot deze mogelijkheden. Wij bieden deze service aan onze klanten in deze moeilijke tijden. Wij zijn 7 dagen op 7, dag en nacht bereikbaar op onze algemene nummers: 015/75.54.25 - 03/237.75.88. Bij een eventuele telefoonstoring op onze gewone nummers kan u ons altijd bereiken voor een nieuw overlijden op tel: 052/26.22.21. Wat we voor u kunnen doen. Wij verzorgen voor u de nodige formaliteiten met betrekking tot.: Aangifte van overlijden. Bekomen van uittreksels uit de overlijdensakte. Toelating tot crematie of begrafenis en vervoer. Regelen van kerkelijke of burgerlijke uitvaart.
Condoleances Lenchant I Sereni Sereni.
Bereken je prijs. Zoeken op naam. Verfijn per uitvaartcentrum. Verfijn per uitvaartcentrum. Allemeersch I Sereni. Bloyart I Sereni. Brossé I Sereni. D'haene' I Sereni. De Hertogh I Sereni. de Kapel I Sereni. De Piramide I Sereni. De Rycke I Sereni.
Condoleren en rouwbrieven Pues.
Wij bieden de mogelijkheid aan om de rouwbrief te bekijken, bloemen te bestellen en online te condoleren. Wij bezorgen je bericht en eventueel je bloemstuk persoonlijk aan de familie. Indien je de naam van de overledene hier niet terugvindt kan je steeds condoleren door een e-mail te sturen naar emailprotected.
By Desley uitvaarten - voor een uitvaart met zorg, tijd en aandacht.
Bekijk meer Mijn man was al jaren. Sonja v Rossum Hekendorp. Bij het overlijden van onze oma zijn we heel fijn begeleid door Desley en haar vader. Tot in de puntjes werd er aan dingen gedacht waar wij nooit bij stil zouden hebben gestaan.
Home.
Gelegenheid tot groeten. Begeleiding bij kerkelijke en burgerlijke begrafenissen, ook met crematies. Professioneel rouwdrukwerk, met uitgebreide keuze uit aangepaste catalogi en teksten, of volgens uw ideeën. Regeling van koffietafels naar uw wensen. Uitvaartverzorging Sonja De Wit. 015 20 40 45.
Uitvaartverzorging Sonja de Wit - Begrafenissen - Hombeek.
Een vermelding op deze website is gratis! Uitvaartverzorging Sonja de Wit. T: 015 20 40 45. Uitvaartverzorging Sonja de Wit - Hombeek. Geen Foto's' toegevoegd. drie twee is? Type het antwoord in nummers. Geen reviews gevonden. Vul de beveiligingscode in.:
De Wit Sonja, Kapelle-op-den-Bos.
Grafzerk Uitvaartartikelen Voorzorg uitvaart Wij verzorgen uw uitvaart. Sint-Amandsstraat 87 1853 Grimbergen 32 0 250-21424. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken. Soortgelijke bedrijven vinden. Begrafenisonderneming in Dendermonde. Crematorium in Anderlecht. De Wit Sonja zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden.:

Contacteer ons

+  homilie uitvaart
+  ketelaars uitvaart
+  papillon uitvaart
+  pollie uitvaart
+  uitvaart bussels
+  uitvaart dewaele
+  uitvaart neeroeteren bussels
+  uitvaart porrez
+  uitvaart serenity
+  uitvaart sonja de wit
+  uitvaart van den boom
+  van den boom uitvaart